Gebieden Frankrijk

Snowboarden als God in Frankrijk op vervloekt goede pistes! Het land biedt talrijke snowboardgebieden van de extraklasse. Wij stellen jullie bijvoorbeeld het skigebied Haute de Provence voor. Niet voor niets geldt het areaal als bijzonder familievriendelijk. Zo zijn er ook voor rookies voldoende pistes om zich op uit te leven. Voortgeschreden snowboarders bevelen wij het snowpark „Le Rider Space“ aan.

Een bijzondere aantrekkingskracht voor alle snowboarders bieden de talrijke snowparken van de Haute Provence. Het absolute hoogtepunt is hier het park „Les Portes du Mont Blancs“. Begeleid ons op een ontdekkingstocht naar dit snowpark en misschien trek je binnenkort al je eigen sporen in de best geprepareerde pistes van de regio.

Verdere snowparken zijn in het skigebied Hautes Alpes gelegen, waar met de parken in Orcières, Serre Chevalier Vallée, Superdévoluy, Vars, Risoul, Ancelle, Montgenèvre en Les Orres talrijke afwisselingrijke mogelijkheden worden geboden om aan het snowboardershart gehoor te geven.

Ten slotte ontvoeren wij jullie naar de Savoie, waar meteen drie snowparken rondom Val d’Isere met extra’s zoals kickers, halfpipe of een rail line op de snowboarders wachten. Het maakt niet uit, voor welk gebied de boarder zal kiezen, want één ding is zeker: Frankrijk biedt een hemelse keuze aan perfect geprepareerde pistes voor boarders!

  • WinterTrex NL